fbpx
FOTOGRAF DE EVENIMENT
RĂZVAN GIORGI
Trăire, emoție si oameni speciali

Pasiunea mea pentru fotografie a început în adolescență, în vara anului 2017. De atunci și până acum, am avut privilegiul să documentez sute de evenimente, iar ceea ce rămâne remarcabil este că fiecare are o încărcătură emoțională complet unică.

Îmi găsesc fericirea în a surprinde trăirile si bucuria din cadrul fiecărei nunți. Pentru mine, fiecare fotografie este o poveste, iar fiecare nuntă este un capitol plin de emoții autentice. În paralel cu această călătorie fotografică, sunt student la Facultatea de Medicină, aducând împreună două pasiuni aparent diferite.

Te invit și pe tine să arunci o privire și, de ce nu, să am privilegiul de a crea povestea în imagini a evenimentului tău.

Enjoy 🙂

Ai un eveniment? Hai să discutăm!
Înțeleg că selecția unui fotograf pentru evenimentul tău este o alegere importantă. Fiind un fotograf specializat, conștientizez importanța captării momentelor unice și a emoțiilor din ziua nunții tale. Sunt convins că îți dorești să transformăm această dorință în realitate, astfel încât să poți retrăi acele momente speciale alături de cei dragi, prin intermediul imaginilor captivante pe care le vom crea împreună.
Total: